Vanliga frågor

FÖR BJUCKA PED
- Var handlar jag?  
Detta är den enda officiella hemsidan som säljer mina design outfits och annat. 


 - Var kan jag se en demo av Bjucka peden?
https://www.youtube.com/watch?v=34FBT0fQDx8 


Tar du Swish? Kan man Swisha dig - och så skickar du filen eller ger mig en rabattkod till shoppen?
Nej. Enligt lag måste jag ge kvitto vid köp - vilket jag inte kan via Swish. Filer skickas aldrig utanför webshoppen. Däremot erbjuds Trustly, utöver PayPal och kortbetalning, vilket är en liknande tjänst som Swish kopplad till alla svenska banker. Tyvärr kan jag inte ta emot Swish-betalningar separat eller hantera beställningar utanför webshoppen. Så fort Swish blir tillgängligt genom tebex kommer jag aktivera det.


- Vad kostar grundpaketet och vad ingår utöver själva designen?  
För Bjucka: 250 kr. Se design-innehåll i webshoppen - detta är grundpaketet som har allt du behöver för att spela Bjucka som alla roller i polisen samt gå ur tjänst och vara civil. Du får tillgång till separat kund- och supportkanal i denna discord samt löpande uppdateringar och bug-fixes. Installationsguide medföljer. Större uppdateringar och expansion-packs till grundpaketet ingår ej, tex helt nya outfits och skins vi tar fram. Dessa kommer således säljas separat som expansioner.


- Vad krävs för att kunna spela pedden eller köpte assets?  
Du behöver ha ett cfx.re konto och tillgång till en Fivem-server. Utöver det behöver du ett script som gör att du kan byta till ped ( /skin). Spelar du på annan server än din egen, se nästa fråga.


- Jag äger ingen egen server. Men spelar på en server och vill ha min ped där. Hur gör jag?  
Det finns två alternativ. 
1. Antingen så överför du din köpta "asset" till serverägarens cfx.re konto via keymaster.fivem.net - då får den som äger servern du spelar på tillgång till pedden och kan installera den. Tänk på att detta är en gåva om ni inte bestämt annat. 
2. Det andra alternativet är att du ber serverägaren att köpa pedden i min webshop. Detta är oftast smidigast.  


- Jag har flera servrar, måste jag köpa en till varje server? 
Det korta svaret är Ja. Produkten säljs exklusivt och endast i webshoppen och omfattas av Asset Escrow som är utvecklat av Cfx.re och Tebex. Produkten blir tillgänglig i Keymaster efter du gjort ett köp. Du kan fritt flytta runt produkten till andra Cfx.re konton. 


- Kan man dm:a dig Simon på Discord?
Absolut - är din fråga ej besvarad här så är det bara att skriva. Tänk på att jag driver detta själv som en person. Jag ett heltidsjobb dagtid och streamar 4-5 dagar i veckan mellan 19-23. Svar kan dröja under dessa tider.